Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: İlk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum!

İsrail polisinin, Mescid-i Aksa saldırılarına tepkiler sürüyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya bu akşam yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.

İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'da cemaate saldırısına tepkiler sürüyor. Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya bu akşam yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya bu akşam yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. İsrail'in Mübarek Ramazan'da ibadet eden masumları hedef alması insanlık dışı bir olay. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Filistin halkının haklı davasının her daim yanındayız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.