Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Düzyatan Pakistan'da gündem oldu

Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Düzyatan Pakistan'da gündem oldu

'Diriliş Ertuğrul' dizisinin başrol oyuncusu Düzyatan, bir şirketin marka elçisi olmak üzere anlaşma imzalamak için gittiği Pakistan'da sevgi gösterileriyle karşılandı

"Diriliş Ertuğrul" dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, Chaudhary Şirketler Grubu'nun marka elçisi olmak üzere anlaşma imzalamak için Pakistan'a geldi.

Düzyatan, "Chaudhary Şirketler Grubu"nun marka elçisi olmak üzere anlaşma imzalamak için Lahor'a vardı. Anlaşmanın yarın Lahor’da düzenlenecek basın toplantısıyla imzalanması bekleniyor. ​​​​​

Öte yandan, Düzyatan’ın Pakistan’a gelmesi sosyal medyada gündem oldu.

Binlerce kullanıcı, Düzyatan için "Ülkemize hoş geldin" yazılı mesajlar paylaştı.

Dizi, Pakistan'da büyük bir ilgiyle karşılandı

Ramazan ayında Urduca dublajla devlet televizyonu PTV’de yayımlanmaya başlayan Diriliş Ertuğrul dizisi, Pakistan'da büyük bir ilgiyle karşılandı.

Dizinin YouTube'daki "TRT Ertugrul by PTV" kanalının abone sayısı 10 milyonu aşmıştı.

Bununla birlikte Google'ın Pakistan'da yükselen arama trendlerini içeren 2020 listesinde Diriliş Ertuğrul "Film-TV" kategorisinde ilk sırada yer almıştı.

aa.jpgaaaa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.