Dilan Polat'ın araçları 'Arka Sokaklar'da

osyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Emniyeti, el konulan lüks araçları Taksim ve Sultanahmet gibi turistlerin gözde mekanlarında devriye arabası olarak kullanıyor. Araçlar Arka Sokaklar'da da kullanıldı.

İstanbul Emniyeti, sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde el konulan lüks araçları polis ekip otoları olarak kullanmaya başladı. Bu araçlar, şehrin gözde semtlerinde, özellikle Taksim ve Sultanahmet gibi turistlerin sıklıkla bulunduğu bölgelerde devriye arabası olarak hizmet veriyor.

Dilan Polat ve Engin Polat gibi fenomenlere ait lüks araçlar, şimdi Arka Sokaklar dizisinin tanıtım fragmanlarında kendine yer buluyor. Diziye konu olan lüks Porsche aracın direksiyonuna geçen Hüsnü Çoban karakteri, aracın hızını ve konforunu övgü dolu sözlerle dile getirdi. "Öf yağ gibi akıyor be" diyen Çoban, lüks aracıyla çektiği selfie ile de dikkat çekti.

Sosyal medya fenomenlerine yönelik yapılan soruşturma kapsamında el konulan araçların polis ekip otoları olarak kullanılması, hem şehir güvenliği hem de kamuoyu tarafından ilgiyle karşılanıyor. Arka Sokaklar dizisinin yeni bölüm fragmanında yer alan fenomenlere ait lüks araçlar, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.