Devlet Hastanesi tıbbi sekreterinden skandal paylaşım! Çarşaflı kadınlara nefret kustu

Devlet Hastanesi tıbbi sekreterinden skandal paylaşım! Çarşaflı kadınlara nefret kustu

Sapanca Devlet Hastanesi'nde tıbbi sekreter olarak çalışan Buket G. çarşaflı kadınların izinsiz görüntüledi. Yetmedi bir de skandal paylaşıma imza attı. Tepkilere sebep olan paylaşım hakkında soruşturma başlatıldı

Sapanca Devlet Hastanesi’nde tıbbi sekreterlik yapan Buket G. isimli hadsiz kadın, hastanenin bahçesindeki banklarda oturan çarşaflı kadınları izinsiz görüntüledi.

“Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum” diyerek sosyal medya hesabından paylaşım yapan tıbbi sekreter hakkında soruşturma başlatıldı.

NEFRET KUSTU
Sapanca Devlet Hastanesi'nde tıbbi sekreter olarak çalışan Buket G., sosyal medya hesabı üzerinden tepki çeken bir paylaşım yaptı. Hastane bahçesindeki banklarda oturan 3 çarşaflı kadını izinsiz şekilde kayıt altına alan Buket G. o anları, “Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum” sözleri ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Tepkilere sebep olan paylaşım hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.