Devlet Bahçeli’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

Devlet Bahçeli’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü mesajı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, İsrail'in Gazze'deki seri katliamlarında hayatını kaybeden gazetecilere taziyelerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, gazetecilerin önemine vurgu yaparak, mesleğin ahlaki ve etik ilkelerine bağlı kalan gazetecilere saygılarını iletti.

Bahçeli, mesajında bilgi ve haberin doğrusunu öğrenmenin hem vatandaşlık hakkı hem de insan hakkı olduğunu belirtti. Ayrıca, gaflara, çarpıtmalara, dezenformasyonlara karşı duran gazetecilerin her zaman saygıyı hak ettiğini ifade etti. Aynı zamanda, görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden gazetecilere Allah'tan rahmet diledi.

Genel Başkan Bahçeli, mesajında 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana İsrail'in Gazze'deki seri katliamlarında hayatını kaybeden 112 gazetecinin acısını paylaştığını ve ailelerine taziyelerini iletti.

Bahçeli ayrıca, geçtiğimiz pazartesi günü İstanbul Fatih Camii'nde meydana gelen menfur saldırıda yaralanan İmam Galip Usta ve cemaat üyesi Bilal Erdem'e acil şifalar diledi. Saldırganın en ağır şekilde cezalandırılmasını ve provokasyon iklimine fırsat verilmemesini temenni etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.