Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu! Salon ayağa kalktı

Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu! Salon ayağa kalktı

Partisinin grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "CHP milletvekilinin Türk ordusuna satışmış demesi şerefsizliktir, kepazeliktir." dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle;

Kadın hakkı bir insan hakkıdır, bir iman hakikatidir. Kadınları hedef alan kaba, kırıcı ve kötü muamele insan haklarına aykırıdır. Kadınların yok sayıldığı, görmezden gelindiği, şiddete maruz bırakılan toplumların medeniyetinden bahsetmek mümkün değildir.Son yıllarda artan kadın cinayetleri, istismar haberleri toplum bekasına karşı işlenmiş en büyük suç olarak değerlendirilmelidir.

Bizim atmamız gereken tarihi adımın ilk halkasında kadına yönelik şiddetin önüne geçilmesi yer almalıdır. Savunmasız bir insana canavarca bir hisle saldırmak vandallıktır. Hiçbir kadın şiddete müstehak değildir.

Türk kadınına 1932'de muhtarlık seçimine girme, 1934'te de milletvekili seçme ve seçilme hakkı tanınmıştır. 8 Şubat 1935'te yapılan milletvekilliği genel seçiminde 17 kadın milletvekili TBMM'ye girmiştir.

SÖZ VERİYORUZ...

Kadınlarımız her yerdedir, olmaya da devam edeceklerdir. Şiddetin kökü mutlaka kazınmalıdır. El birliği yaparak suça teşvik eden tüm kaynakları kurutmak şarttır. Kimin mağduriyeti varsa, kimin engeli varsa yanında olmalıyız, elinden tutmalıyız. Bir farkındalık günü olan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle her engelli kardeşimin görmek isteği haklar konusunda üzerimize düşeni yapacağımızın sözünü veriyoruz. Allah'ın izniyle engelleri birer birer aşacağız

YERDEN YERE VURDU: 'ŞEREFSİZLİK, KEPAZELİK...'

CHP'nin yönetim kadrosu budur. CHP, Türkiye'ye cephe almış bir siyaset ayıbıdır. Bizim CHP'yle sorunumuz, Türkiye'yle sorunu olduğu içindir. Geçen hafta CHP'ye oy vermeyen öğretmenleri aşağılayan Kılıçdaroğlu'nun neresi demokrattır? CHP'nin kumaşını kesen kesmiş, tarlasını süren çoktan sürmüştür. CHP'ye oy veren kardeşlerimiz hayal kırıklığı içindedir. ABD'ye 'demokrasimize müdahale edin' çığırtkanlığı yapan CHP'nin neresi doğrudur?Yine bir CHP milletvekilinin Türk ordusuna satışmış demesi şerefsizliktir, kepazeliktir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.