DEVA Partisi'nde 13 ilçe başkanı ve üyeleri istifa etti

DEVA Partisi'nde 13 ilçe başkanı ve üyeleri istifa etti

DEVA Partisi'nin İstanbul ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, partilerinden istifa ederek, kuruluş ilkelerine sadakat çağrısı yaptı.

İlçe Başkanlarından DEVA Partisi İstifaları

DEVA Partisi'nin Esenyurt, Zeytinburnu, Sancaktepe, Bahçelievler, Esenler, Sultanbeyli, Fatih, Sultangazi, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ve Silivri ilçe başkanları, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Eleştiriler ve Açıklamalar

DEVA Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı Halis Kahriman, partinin kuruluş ilkelerine vurgu yaparak, parti içi gelişmeleri eleştirdi. Kahriman, özellikle milletvekilleri seçimleri öncesinde yaşanan karar değişikliğini sert bir şekilde eleştirirken, "Kendi logomuz ile seçime gireceğiz" vaadinin yerine getirilmediğini ifade etti.

Partinin Geleceği ve Mücadele Kararı

Kahriman, DEVA Partisi'nin geldiği noktayı bir dernek gibi tanımlayarak, bundan sonra adalet ve özgürlük için mücadele edeceklerini, ülkelerinin ve çocuklarının geleceği için asla pes etmeyeceklerini belirtti. Kahriman ve beraberindekiler, Türkiye siyasi sahnesinde yeni bir tarih yazma iddiasıyla yola devam edeceklerini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.