Deva Partisi Konya il başkanı Seyit Karaca oldu

Deva Partisi Konya il başkanı Seyit Karaca oldu

Kurucu Genel Başkanlığı'nı eski Başbakan Yardımcılarından Ali Babacan'ın üstlendiği DEVA Partisi Türkiye'de teşkilat çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye genelinde ilk teşkilat çalışmasını Konya'da tamamlayan DEVA Partisi Konya İl Başkanlığı'na Dr. Seyit Karaca getirildi.

Mazbatasını Genel Başkan Ali Babacan'ın elinden alan Karaca, "Sorumluluğumuz büyük. En güzel şekilde çalışacağız. Allah mahçup etmesin" dedi. 

Seyit Karaca kimdir?

Seyit KARACA. 7 Haziran 1965 yılında Konya'da doğdu.

1984-1990 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim aldı. TOBB Türkiye Sağlık Kurumları Meclis Başkanı yapan Dr. Seyit Karaca, 1992 yılında Uzmanlar Tıp Merkezi Kurucu Mes'ul Müdürlüğü ile 1994 yılında Deva Polikliniği Kurucu Mes'ul Müdürlüğü yaptı.

1990-1992 yılları arasında Batman’da mecburi hizmetini tamamladı. Konya’ya döndükten sonra 16 yıllık memuriyet hayatı ile eş zamanlı olarak özel sektörde, farklı kurumlarda kurucu ortaklık ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

Konya Tabip Odası Üyeliği, Sağlık Vakfı Konya Şube Üyeliği olmak üzere çok farklı sivil toplum örgütlerinde aktif olarak yer aldı.

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Meclis Başkanlığı yaptı. Hâlen TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclis Başkanlığı ve ikinci dönem Konya Tabip Odası Başkanlığı ve TÜSEB Bilim Kurulu Üyeliği devam etmektedir.

Evli ve dört çocuk babasıdır.

Etiketler :