Deva Karatay'dan Leman'a sert tepki! Bunun adı MİZAH olamaz

Deva Karatay'dan Leman'a sert tepki! Bunun adı MİZAH olamaz

Deva Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı, Konya’da husumetli iki aile arasında yaşanan acı olayı ‘mizah’ adı altında karikatürüze edip farklı noktalara taşımaya çalışan karikatür dergisi Leman’a çok sert tepki gösterdi

Leman'ın skandal karikatürüne Konya'dan tepkiler sürüyor. Deva Partisi Karatay İlçe Başkanı Tahralı, “Şanlı bir geçmişe sahip Selçuklu payitahtı Konya’nın ismini ‘mizah’ adı altında karalamaya çalışanları şiddetle kınıyoruz” dedi.

Deva Partisi Merkez Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet Tahralı, geçtiğimiz günlerde Konya’nın Merkez Meram İlçesinde husumetli iki aile arasında yaşanan acı olayı ‘mizah’ adı altında karikatürüze edip farklı noktalara taşımaya çalışan karikatür dergisi Leman’a çok sert tepki gösterdi.

Konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Şanlı bir geçmişe sahip Selçuklu payitahtı Konya’mızın ismini ‘mizah’ adı altında karalamaya çalışanları kınıyoruz” diyen Başkan Ahmet Tahralı; “Yaşanan acı olayın ardından resmi makamlarımızın yapmış olduğu açıklamalar ile yine olaydan kısa bir süre sonra kamuoyuna yansıyan kamera görüntüleri de ortada. Tüm bu gerçekler ışığında yaşanan vahşeti mizah kılıfı altında ‘ırkçı’ bir saldırı gibi göstermeye çalışanları, Deva Partisi Karatay İlçe Teşkilatı olarak art niyetli olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyoruz. Şunu kimse aklından çıkartmasın. Sevgi ve hoşgörünün başkenti Konya’mıza kara leke çalmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Kimse huzurumuzu bozamayacak. Çünkü Deva Parti İl ve tüm İlçe Teşkilatları olarak bizler buna müsaade etmeyeceğiz” diye görüş belirtti.

Tahralı açıklamasının sonunda ise bu küstahlığın hesabının hukuk çerçevesinde sorumlularından mutlaka sorulması gerektiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.