Dev 'tümör' operasyonun Konya ayağında iki ilçeye baskın! Çok sayıda silahla 7 kişi yakalandı

Dev 'tümör' operasyonun Konya ayağında iki ilçeye baskın! Çok sayıda silahla 7 kişi yakalandı

İçişleri Bakanlığı, EGM KOM dairesince 24 ilde başlatılan dev 'TÜMÖR' operasyonun Konya ayağında iki ilçede eş zamanlı baskın düzenlendi. Konya’nın Beyşehir ve Ereğli ilçelerinde çok sayıda suç unsuru silahla birlikte 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı tarafından, organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 284 şüphelinin yakalanması için 24 ilde 'Tümör' operasyonu başlatıldı. Operasyonun Konya ayağında düzenlenen eş zamanlı baskınlarda KOM Şube Ekiplerince 7 kişi gözaltına alındı.

24 İLDE DEV OPERASYON

İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda, organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen 284 şüphelinin yakalanması amacıyla 24 ilde ''Tümör'' operasyonu başlatıldı.

KONYA EREĞLİ VE BEYŞEHİR'DE EŞ ZAMANLI BASKINLAR

Operasyon kapsamında Konya Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ereğli ve Beyşehir İlçelerinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı ve Yağma suçuna yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan eş zamanlı operasyonda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

EV VE İŞ YERLERİNDEN ADETA CEPHANELİK ÇIKTI

Operasyon kapsamında Ereğli ve Beyşehir ilçesindeki şüpheli şahısların ikamet adreslerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 26 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet kuru sıkıdan çevirme tabanca, 12 adet yapım aşamasında olan parçalı vaziyette markasız tabanca, çok sayıda kesici ve delici aletin yanı sıra silah yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

tttt.jpgttt.jpgtt.jpgt.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.