Destici'den "Anneler Günü" mesajı

Destici'den "Anneler Günü" mesajı

BBP Genel Başkanı Destici: - "Terör ve bölücülüğü önlemek, milletin ve devletin bağımsızlığını korumak uğruna nice emek vererek büyüttükleri evlatlarını şehit veren anaların ellerinden öpüyorum"

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Terör ve bölücülüğü önlemek, milletin ve devletin bağımsızlığını korumak uğruna nice emek vererek büyüttükleri evlatlarını şehit veren anaların ellerinden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Destici, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Annelere sağlık, mutluluk ve esenlik dolu bir hayat temennisinde bulunan Destici, insanların hayattaki her şeylerini annelerine borçlu olduklarının unutulmaması gerektiğini bildirdi.

Annelere iyi davranılması ve saygı gösterilmesinin farz olduğunu kaydeden Destici, annelerin bir gün hatırlanıp sonra unutulacak değerler olmadığına dikkati çekti.

Destici, "Öncelikle terör ve bölücülüğü önlemek, milletin ve devletin bağımsızlığını korumak uğruna nice emek vererek büyüttükleri evlatlarını şehit veren anaların ellerinden öpüyorum. Onlar milletimizin baş tacı." değerlendirmesinde bulundu.

Annelerin, sebebi ne olursa olsun evlatları tarafından huzurevine bırakılmasının üzüntü verici olduğunu aktaran Destici, annesine el kaldıran evlatları kınadığını belirtti.

Hazreti Muhammed'in "Cennet annelerin ayakları altındadır." hadisini anımsatan Destici, şunları kaydetti:

"Müslüman Türk milleti olarak annelerimizi çok seviyoruz. Kıymetlerini biliyoruz ancak daha çok bilmeliyiz. 'Fedakarlık, karşılıksız sevgi, sabır ve güzellik ne demek, tarif et.' deselerdi hiç düşünmeden 'annem' diyebileceğimiz, dünyanın en güzel varlıkları annelerin gününü kutluyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler