Derbent Aladağ Kayak Merkezi hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.

Derbent Aladağ Kayak Merkezi hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.

Derbent Aladağ Kayak merkezi hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Kayak severlerin yeni gözdesi olan Derbent Aladağ Kayak Merkezi, İç Anadolu ve Konya’da kış sporları için en çok tercih edilen mekân olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Derbent İlçe Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Derbent Aladağ Kayak Merkezi, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Kış sporları için en çok tercih edilen mekânlardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen tesis Konya ve Türkiye'nin birçok kentinden gelen ve kayak yapmak isteyenleri ağırladı. Hafta sonu açık havayı da fırsat bilerek karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyenlerle dolup taşan Derbent Aladağ Kayak Merkezi ziyaretçilerinden tam not aldı. Derbent kış turizminde de adından söz ettirecek diyen, Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, kayak sporunun artık Konya ve Derbent İlçesine yabancı olmadığını belirterek, "Kış turizmi anlamında Konya-Derbent İlçesine çok güzel bir Aladağ Kayak merkezi kazandırmaya çalışıyoruz.. Bu tesisimiz sadece şehrimize değil ülkemizin 4 bir yanından gelen ziyaretçilerimize de hizmet verecektir. Tesislerimiz tamamlandığı takdirde. Derbent İlçemiz kış turizminde de adından söz ettirecek.

aladag-002.jpg

Derbent Aladağ Kayak Merkezimize özellikle son iki haftadır çok yoğun bir ilgi gösteriliyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor. Tüm hemşehrilerimizi ve Konyalıları Derbent Aladağ Kayak merkezinde misafir etmeyi ve kayak yapmaya davet ediyoruz” Derbent Aladağ Kayak merkezini hafta sonu ziyaret eden vatandaşlar gönüllerince bir gün geçirirken, aynı zamanda kayak yapma imkânı buldular.

aladag-kayak-merkezi-001.jpg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :