Depremden 156. saatte kurtarılan 9 yaşındaki Semih İnci helikopterle hastaneye sevk edildi

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altından 156 saat sonra sağ çıkarılan 9 yaşındaki Semih Ege İnce, "Bana damacana su getirin, çok susadım" dedi Minik Semih, ambulans helikopterle Gaziantep Devlet Hastanesine sevk edildi

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altından 156 saat sonra sağ çıkarılan 9 yaşındaki Semih Ege İnce, ambulans helikopterle Gaziantep Devlet Hastanesine sevk edildi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi, Başpınar Mahallesi Dede Korkut Caddesi Gündüz Kaya Apartmanı enkazından ses geldiğini tespit eden ekipler, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Adeta iğne ile kuyu kazan Zeytinburnu Belediyesi ZAK Arama Kurtarma Ekipleri, 9 yaşındaki Semih İnci'ye ulaştı. Bu dakikadan sonra Semih'in kurtarılması için adeta zamanla yarışıldı. Depremin 156. saatinde sağ olarak enkazdan çıkarılan Semih Ege İnci'ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

“BANA DAMACANA SU GETİRİN, ÇOK SUSADIM”
Arama kurtarma ekiplerinin yardımıyla ambulansa bindirilen Semih İnci, ekiplerin 'ne istiyorsun' sorusu üzerine, "Çilekli dondurma istiyorum. Bütün dondurmaları bütün içecekleri getirin. Bana damacana su getirin, çok susadım” şeklinde cevap verdi.

Enkazdaki ilk müdahalenin ardından sahra hastanesine kaldırılan Semih Ege İnce, buradan ambulans helikopterle Gaziantep Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

semihantep.jpg

semih.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.