Deprem üzerinden provokasyona kalkışıp tehditler yağdıran Barış Atay ve Ahmet Şık'ı polis engelledi

Deprem üzerinden provokasyona kalkışıp tehditler yağdıran Barış Atay ve Ahmet Şık'ı polis engelledi

TİP vekilleri Ahmet Şık ve Barış Atay Kadıköy'de izinsiz basın açıklamasında bulunmak istedi. Halkı provoke etmek isteyen TİP'lilere polis birçok kez ikazda bulunurken, ikazlara aldırmayan Atay tehditler yağdırdı

Türkiye Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin etkilediği 11 ilde depremden etkilenenlerin yaralarını sarmak için tek yürek olurken, bazı siyasiler seçim hesabıyla dezenformasyon, bazıları ise iç karışıklık çıkarmak için devleti, kurumlarını ve hükümeti aciz göstererek provokasyon peşinde.

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında tribünlerden atılan 'hükümet istifa' sloganını sokağa taşımaya çalışan TİP vekilleri Ahmet Şık ve Barış Atay, Kadıköy'de izinsiz basın açıklamasında bulunmak istedi.

Halkı provoke etmek isteyen TİP vekilleri polis birçok kez ikaz etti. İkazlara aldırmayarak emniyet güçlerine iftira atıp hükümeti tehdit eden TİP'lilere polis ekipleri müdahale etti.

Emniyet güçleri "Yaptığınız eylem kaymakamlık makamınca yasaklanmıştır. Derhal dağılın dağılmazsanız polis müdahale edecektir" ikazında bulundu.

Daha önce de karşı çıktığı kentsel dönüşüm nedeniyle binlerce Hataylının depremde can vermesine neden olduğuna dair haberlerle gündeme gelen Barış Atay, "Bu kadar polis Antakya'da yok" diyerek haftalardır deprem bölgesinde görev yapan emniyet güçlerine iftira attı. Atay, "Bu dayanışma eylemine devam edeceğiz. Bu enkazın altından kalkamayacak hükümet" diyerek tehditler savurdu.

Polis ekipleri anonslarla ikazlarına rağmen dağılmayan partilileri müdahale ederek dağıttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum