Denizlispor'da İstanbulspor maçı hazırlıkları

Denizlispor'da İstanbulspor maçı hazırlıkları

- Yeşil-siyahlı ekip, TFF 1. Lig'de pazartesi günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü- Denizlisporlu futbolcu İsmail Haktan: "Denizlispor bu saatten sonra Süper Lig'i hak ediyor"


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, 19. haftada 29 Ocak Pazartesi günü İstanbulspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Reha Erginer yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanda futbolcular, ısınmanın ardından koordinasyon ve topla devamlılık çalışması yaptı.

Futbolculardan İsmail Haktan Odabaşı, idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, seri galibiyetler almak zorunda olduklarını söyledi.

Geçen haftaki Adanaspor galibiyetinin tüm takım üzerinde olumlu etkisi olduğunu ifade eden İsmail Haktan, "Yeni hedefler ve yukarılara çıkmak için gerçekten güzel bir başlangıç yapmak zorundaydık. Denizlispor bu saatten sonra Süper Lig'i hak ediyor. Ona göre kadro yapılanması uygulanıyor, ona göre çalışılıyor. Allah'ın izniyle yukarıları hedeflemek istiyoruz." diye konuştu.

Yeşil-siyahlı futbolculardan Canberk Aydın da "Zor bir maç olacak, ancak puan veya puanlar alamaya çalışacağız. İlk maçta yenmemiz gerekiyordu, yendik. Hedefimiz bunu sürdürmek. Bu takımın ligde kalması için sonuna kadar savaşacağız." dedi.

Ligde bulundukları yerin takıma yakışmadığını ifade eden Barış Örücü ise şunları kaydetti:

"Haftalar geçtikçe bu durumdan kurtulacağımızı düşünüyorum. Oynadığımız futbol bunu gösteriyor. İnşallah sakatlık olmadan istediğimiz performansı sürdürürüz. Puan anlamında daha iyi yerlere geleceğiz inşallah. Bu saatten sonra zor maç, kolay maç yok, her maç zor, kolay hale getirmek bizim elimizde. Rakibimizi iyi analiz edersek iyi bir sonuçla sahadan çıkacağımıza inanıyorum. Çünkü takımımız iyi durumda, İstanbul'dan da iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :