Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

"Ne olursa olsun Adana Demirspor maçından kazanacağımız 3 puan bizi rahatlatacaktır"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Denizlispor, 29. haftada deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını Şemikler Ulusoy Tesisleri'nde basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Palaz, antrenmanın sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Altınordu maçında beraberliğe sevinmediklerini belirterek kalan maçları kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını dile getirdi.

Adana Demirspor karşılaşmasında alınacak 3 puanın, kendilerini rahatlatacağını vurgulayan Koray Palaz, "Kalan maçlarda takımımız kazanmak için sahaya çıkacak. İki haftadır birer puanla yetinmek zorunda kaldık. Üstün oyun kurmamıza rağmen bir türlü kazanamadık. Bu hafta zorlu Adana Demirspor karşılaşmasına çıkacağız. Rakibimiz kendi sahasında oynamanın avantajını fazlasıyla kullanacaktır. Ne olursa olsun bu maçtan kazanacağımız 3 puan bizi rahatlatacaktır. Dolayısıyla kazanmak için maça çıkacağız.” diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :