Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

"Sonuçta 13 maç ve 39 puan var. Biz 39 puanın hepsine talibiz

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de 19 Şubat Cuma günü Göztepe ile karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, kalan 13 haftaki 39 puanın hepsine talip olduklarını bildirdi.
Takımla ilk antrenmanına çıkan Palaz, Denizli Atatürk Stadı'ndaki idman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalan haftalarda her maçın zor geçeceğini söyledi.
Oyuncularıyla bu zorlu mücadeleye hazır olduklarını kaydeden Palaz, şöyle konuştu:
"Sonuçta 13 maç ve 39 puan var. Biz 39 puanın hepsine talibiz. Hayatın gerçeklerini bilen insanlarız. Dolayısıyla bunu başarmak kolay olmayacak. Dün akşam grup olarak, bugün de bireysel olarak konuşmalar yaptık. Onlara hedeflerimiz ve misyonumuzu anlattık. Futbolcularımız çok kaliteli bir yapıya sahip. Oyuncularımız buraları hak etmiyor. O yüzden bu oyuncularla takımı bulunduğu yerden çok çok iyi yerlere taşıyacağız."
Palaz, bundan şüphesinin olmadığını belirterek, şunları kaydetti:
"Olsaydı burada olmazdım. Mevcut tabloyu göz önünde bulundurduğumuzda kimsenin moralinin iyi olması beklenemez. Ama bir gerçek var, oyuncularımız sorumluluğunun farkındalar. Bu takımı buradan kurtarmak hepimizin elinde olan bir şey. En kısa zamanda moral ve motivasyonumuzu yüksek tutarak bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :