Denizlili gazeteci Erol Kes koronavirüse yenik düştü

Denizlili gazeteci Erol Kes koronavirüse yenik düştü

Bir süredir Covid-19 tedavisi gören gazeteci Erol Kes, 10 Eylül'de yoğun bakıma kaldırılmıştı. Kes daha önce koronavirüs aşılarına inanmadığını söylediği bir paylaşım yapmıştı.

Denizli'de Son Nokta adlı internet gazetesinin sahibi olan ve aşı karşıtı yayınlarıyla dikkati çeken Erol Kes, Covid-19'a yakalanarak vefat etti.

Sosyal medyada Kovid-19 aşısı karşıtı paylaşımlarda bulunan Erol Kes, "Ne Kovid-19'a inanıyorum ne test sonuçlarına" ifadelerini kullanmıştı.

Sıkça sosyal medya gruplarında koronavirüsünün uydurma olduğu ve aşının gizemli bir oyun olduğunu öne süren Kes'in hayatını kaybetmesi kendi haber sitesinde şu ifadelerle duyuruldu:

Denizli'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Erol Kes, bir süre önce koronavirüse yakalandı. 10 Eylül'de durumu ağırlaşan Kes, yoğun bakıma alındı. Bugün ise gazeteci Kes'ten acı haber geldi.

İNTERNETHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.