Denizli'de sahte içki operasyonu

Denizli'de sahte içki operasyonu

Restoran ve eğlence yerlerinden boş içki şişelerinin toplandığını belirleyen polisin yaptığı operasyonda 736 şişe sahte içki, bin 270 litre metil alkol ele geçirildi- Olayla ilgili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Pamukkale ilçesinde düzenlenen sahte içki operasyonunda 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşında piyasaya yüklü miktarda sahte içki sürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Kentteki restoran ve eğlence merkezlerinden boş içki şişelerini toplayan bir grubu tespit eden ekipler, fiziki takip başlattı. Yaklaşık 1 aylık soruşturma sonunda Deliktaş ve Anafartalar mahallelerinde bazı evlerin sahte içki imalathanesi olarak kullanıldığı tespit edildi.

Adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda barkod cihazlarıyla yapılan tespitler sonucu, 736 şişe sahte içki, 270 litre metil alkol, 900 boş içki şişesi, çok sayıda sahte bandrol, içki yapımında kullanılan malzemelerle ruhsatsız tabanca, av tüfeği, şarjör ve fişekler ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlıdan M.Y ve M.Ç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, Y.G ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :