Denize Sıfır Halı Saha: Süper Lig Takımlarında Bile Yok

Denize Sıfır Halı Saha: Süper Lig Takımlarında Bile Yok

Mersin'in Aydıncık ilçesinde denize sıfır rakımda, tepeye kurulan halı saha, muhteşem manzarasıyla dikkat çekiyor. Gençlerin hayranlıkla futbol oynadığı bu saha, Süper Lig takımlarının bile sahip olamadığı bir görüntüye sahip.

Aydıncık ilçesinin Atatürk Mahallesi Soğuksu mevkiinde bulunan halı saha, eşsiz konumuyla göz kamaştırıyor. Bir tarafı deniz manzarası, diğer tarafı ise şehir ve Toros dağlarının görkemiyle çevrili olan saha, görenleri büyülüyor. Gençler, manzaranın tadını çıkarırken, sahanın üst kısmındaki file sayesinde topun uçurumdan düşmesi gibi bir riskin olmadığını belirtiyor.

Denize Sıfır Halı Saha: Süper Lig Takımlarında Bile Yok

Mersin'de Spor Yatırımları Devam Ediyor

Mersin, üretim ve turizmde olduğu kadar spor alanındaki yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Her ilçede gençlerin kullanımına sunulan futbol sahaları, sporun yaygınlaşmasına katkı sağlıyor. Aydıncık'ta kısa süre önce kurulan bu halı saha, konumuyla diğerlerinden ayrılıyor ve hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Denize Sıfır Halı Saha: Süper Lig Takımlarında Bile Yok

"Süper Lig Takımlarında Bile Böyle Manzara Yok"

Haftanın iki günü bu sahada futbol oynadıklarını belirten Ahmet Erhan, "Gündüzleri çalışıyoruz, iş bitince gelip burada futbol oynuyoruz. Ben böyle bir sahayı ilk defa görüyorum, çok güzel bir yer. Allah'tan yukarıda file var. Aramızda 'topu atan gider alır gelir' diye espri de yapıyoruz. Süper Lig takımlarında bile böyle bir manzara yok" dedi.

Halı sahaya gelen bir diğer futbolsever Reşat Kaya ise, "Daha önce böyle bir manzara görmedik. İşten sonra arkadaşlarımızla buraya geliyoruz. Bu saha gerçekten eşsiz" ifadelerini kullandı.

Denize Sıfır Halı Saha: Süper Lig Takımlarında Bile Yok

Mersin'in Cazibesi Artıyor

Mersin, doğal güzellikleri ve yapılan yatırımlarla spor ve turizmde ön plana çıkmaya devam ediyor. Aydıncık'taki bu halı saha, spor yapmak isteyen gençler için benzersiz bir fırsat sunarken, bölgenin cazibesini de artırıyor. Bu özel saha, Mersin'in spor ve turizme yaptığı katkının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.