Denge Yapı'dan Sancaktepe'de yeni proje

Denge Yapı'dan Sancaktepe'de yeni proje

İSTANBUL (AA) - Denge Yapı, Sancaktepe'de Denge Towers adlı yeni bir proje başlatıyor.Şirket açıklamasına göre, Kartal ve Sancaktepe'de hayata geçirdiği...

İSTANBUL (AA) - Denge Yapı, Sancaktepe'de Denge Towers adlı yeni bir proje başlatıyor.

Şirket açıklamasına göre, Kartal ve Sancaktepe'de hayata geçirdiği Begonya, Sümbül, Mimoza, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerini hayata geçiren Denge Yapı, Sancaktepe'de Denge Towers projesine başlıyor.

Denge Towers projesinde, 4 farklı tipte 1+1 seçenekleri ile 2+1 ve 3+1 tipinde toplam 120 daire bulunacak. Projenin içerisinde yer alan alışveriş merkezi ise 40 ticari üniteden oluşacak. Proje, 6 bin 40 metrekare arsa alanı üzerine konumlandırılıyor.

İçerisinde market, kuaför, yeme içme alanları ve giyim mağazalarının bulunacağı alışveriş merkezi bölgenin ticari ve sosyal hayatının gelişimine de katkı sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, şunları kaydetti:

"Daha önceki projelerimiz gibi Denge Towers da alıcısına çok kazandıracak. Denge Towers projesi için ön talep toplamaya başladık. Teslimlerin 2017 Aralık ayında yapılması planlanan projemizde kapalı otopark, fitness salonu, sauna, güvenlik, basketbol sahası, AVM'ye asansör ile ulaşım, seyir terası ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar olacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :