Denetim yapan Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlisine saldırı

Denetim yapan Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlisine saldırı

Sultanbeyli'de bir fırında yapılan denetim sırasında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlisine 2 kişi saldırdı. Saldırganlar polis tarafından gözaltına alınırken, olayın güvenlik kamerası kayıtları olayın detaylarını ortaya koyuyor.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yaşanan olayda, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri rutin denetimlerini gerçekleştirmek üzere bir fırına gitti. Ancak denetim sırasında yaşanan beklenmedik bir olayla karşılaşıldı. Fırında görevli olan kadın personel, denetim esnasında 2 kişinin saldırısına maruz kaldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, fırın çalışanlarının görevli kadına yönelik saldırısı net bir şekilde görülebiliyor. Saldırganlar, polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle gözaltına alındılar.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, olayın ardından bir açıklama yaparak, "Halkın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışan kardeşlerimize yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hukuki sürecin takipçisi olacağız" dedi.

Saldırıya uğrayan görevlinin sağlık durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmezken, polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Denetim yapan Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlisine saldırı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.