"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne doğru

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne doğru

ASKON Genel Başkanı Koca: -"(Mitingin) Bütün İslam dünyasına güven, düşmanlara da endişe verdiğini hissedebiliyoruz. Dolayısıyla Yenikapı’da olacağız. Bu ruha destek vereceğiz ve yeni oyunlara karşı uyanık olmaya karşı tüm milletimizi uyarmaya devam edece

İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleştirilecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne ilişkin, "Bu sonucun bütün İslam dünyasına güven, düşmanlara da endişe verdiğini hissedebiliyoruz. Dolayısıyla Yenikapı’da olacağız. Bu ruha destek vereceğiz ve yeni oyunlara karşı uyanık olmaya karşı tüm milletimizi uyarmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Koca, Yenikapı Miting Alanı'nda yapılacak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne ilişkin yaptığı açıklamada, bu mitingin, İslam dünyası için yeni bir başlangıç olduğunu belirterek, mitingin önemini vurguladı.

Yenikapı mitinginin bir ilk olma özelliğine sahip olduğunu ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Ancak bu ilk, şimdiye kadar olanlardan çok farklı. Adeta darbeler tarihi olarak tanımlanabilecek olan Cumhuriyet tarihimizde ilk defa millet bir askeri darbeyi püskürttü. Bunun akabinde tüm tarafların iştiraki ile yapılan bir miting. Bu açıdan son derece önemli bir ilk. Bazı yorumlar, ABD-İngiltere-İsrail ittifakının bölgemizde organize ettiği son derece yüksek düzeyli bir operasyonun, milletimiz tarafından geri püskürtüldüğünü ifade ediyor. Bunu lütfen abartı saymayın, geçmişte kalan haçlı seferleri kadar büyük bir operasyondu, onlardan daha hain ve daha incelikli organize edilmişti. Bizim insanımıza, bizim paralarımızla on yıllardır ilmek ilmek hazırlatılmış bir ihanet örgüsü darbe formunda devreye sokuldu ve geri püskürtüldü. Milletimiz hangi motivasyonla olursa olsun, buna karşı çıktı ve sadece Türkiye için değil, tüm İslam dünyası için yeni bir dönemin kapısını araladı. Bu kapıya Yenikapı’dan girilecek."

Koca, bazılarının demokrasi, vatan için bazılarının ise İslam ve Allah rızası için bu direnişe destek olduğunu anlatarak, "Öyle anlaşılıyor ki Yenikapı mitinginde de benzer bir destek ortaya çıkacak. Bu şimdiye kadar başarılabilen bir ittifak fotoğrafı değildi. Bu sonucun bütün İslam dünyasına güven, düşmanlara da endişe verdiğini hissedebiliyoruz. Dolayısıyla Yenikapı’da olacağız. Bu ruha destek vereceğiz ve yeni oyunlara karşı uyanık olmaya karşı tüm milletimizi uyarmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :