Dedeman Konya Kadınlar Kulübü’nde etkinlikler devam ediyor
2016 yılında “Kadınla Daha Güzele...” sloganıyla yola çıkarak, Konya’da farklı sektörlerde kariyer yapan başarılı kadınları biraraya getiren Dedeman Konya Kadınlar Kulübü, Mart ayında etkinliklerine bir yenisini ekledi.
Etkinlikte öncelikle kadın üyelerinin birbirleriyle kaynaşması için zengin ikramların yeraldığı bir çay saati buluşması gerçekleşti, ardından üyeler Galip Marlalı’ nın şiir dinletisiyle keyifli zaman geçirdiler. Etkinlik Şubat ve Mart ayında doğumgünü olan üyeler için hep birlikte pasta kesilmesiyle sona erdi.
Her etkinlikte, konusunda uzman ve farklı çalışmalarıyla dikkat çeken konuşmacılar, sanatçı ve yorumcuları davet etmeye özen gösterdiklerini belirten Otel yetkilileri, önümüzdeki aylarda da sürpriz isimleri üyeleri ile buluşturmaya devam edeceklerini söylediler.