DEAŞ'ın Ankara'daki 'Tevhid Dergisi' yapılanması deşifre edildi

DEAŞ'ın Ankara'daki 'Tevhid Dergisi' yapılanması deşifre edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, DEAŞ terör örgütünün Ankara'daki "Tevhid Dergisi" yapılanması ortaya çıkarıldı. Örgütsel faaliyetlerde bulundukları belirlenen 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, DEAŞ terör örgütünün Ankara'daki "Tevhid Dergisi" yapılanması deşifre edildi.

Yapılan fiziki takip ve iletişim tespitleri sonucunda örgütsel faaliyetlerde bulundukları belirlenen 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yapılan operasyonla ilgili detaylar henüz tam olarak açıklanmazken, gözaltı kararı verilen şüphelilerin örgüt adına faaliyet yürüttükleri ve propagandaya destek verdikleri üzerinde duruluyor.

Ankara'da gerçekleştirilen bu operasyon, DEAŞ'ın Türkiye'deki yapılanmalarına yönelik güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesinin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.