Davutoğlu, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na yeni ünvan buldu!

Davutoğlu, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na yeni ünvan buldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Ordu İl Kongresi'nde konuştu. Davutoğlu, muhalefetin İç Güvenlik Yasası'nın meclisten geçmesini engellemeye çalışması halinde, bonzai Bahçeli, bonzai Kılıçdaroğlu ünvanı takacaklarını belirtti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "30 Mart'ta Türkiye'de demokrasi destanı yazdık. " dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Onların hayalleri bizim gerçeklerimize ulaşamaz"

"Kılıçdaroğlu ve Pensilvanya'yı birbirinden ayırt etmek mümkün değil. Onların hayalleri bizim gerçeklerimize ulaşamaz. Bizim hayallerimiz ise Türkiye'nin geleceğini ilmik ilmik dokuyan hayaller. Ne Kılıçdaroğlu ne Bahçeli ne Demirtaş ne de Pensilvanya'nın tuzakları Türkiye'nin hayallerinin gerçekleşmesine engel olamayacak."

Bonzai Bahçeli, bonzai Kılıçdaroğlu!

"Eğer, Meclis'te bu yasayı (İç Güvenlik Paketi'yle ilgili olarak) engellemeye kalkarlarsa onların hepsine bonzai taraftarları diyeceğiz, bonzai taraftarları. Bonzai Bahçeli, bonzai Kılıçdaroğlu, molotof Bahçeli, molotof Kılıçdaroğlu, unvanları bu olacak."

"Kılıçdaroğlu'nun söylediği gibi, eğer halkı tahrik ederek meydanlara çıkarlarsa, toplantı ve gösteri yürüyüşleri içinde gösteri yaparlarsa serbest ama halkı tahrik ederlerse aynı kurallar onlar için de geçerlidir. Biz, bir daha bu ülkenin sokaklarını vandallara, teröristlere terk etmeyeceğiz."

- Kılıçdaroğlu isterse maskeyle gidebilir. Biz bu ülkenin sokaklarını vandallara, teröristlere terk etmeyeceğiz

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler