Daire fiyatlarındaki artış, prefabrik evlere talebi artırdı: 270 bin TL'den başlıyor

Daire fiyatlarındaki artış, prefabrik evlere talebi artırdı: 270 bin TL'den başlıyor

Prefabrik evler, maliyeti düşük ve yapım kolaylığı nedeniyle her geçen gün daha popüler hale geliyor. 2023 yılında prefabrik ev fiyatları da merak konusu oldu.

Prefabrik evler, maliyeti düşük ve yapım kolaylığı nedeniyle her geçen gün daha popüler hale geliyor. 2023 yılında prefabrik ev fiyatları da merak konusu oldu. 2023 yılında prefabrik ev fiyatları, evin türü ve büyüklüğü, kullanılan malzemeler, inşaat detayları, inşaat yeri, nakliye ve montaj gibi faktörler tarafından belirlenmektedir.

Prefabrik Ev Fiyatları

En küçük prefabrik evler, 1+1 ve 2+1 tek katlı evlerdir. Bu evler, 40 metrekare ile 75 metrekare arasında değişen alana sahiptir. 2023 yılında bu tür evlerin fiyatları 270 bin TL ile 475 bin TL arasındadır.

Daha büyük prefabrik evler, 2+1 ve 3+1 dubleks evlerdir. Bu evler, 80 metrekare ile 131 metrekare arasında değişen alana sahiptir. 2023 yılında bu tür evlerin fiyatları 620 bin TL ile 820 bin TL arasındadır.

Prefabrik ev fiyatları, şehirlere göre de farklılık gösterebilir. İstanbul gibi büyük şehirlerde prefabrik ev fiyatları daha yüksektir.

Prefabrik Evlerin Avantajları

Prefabrik evlerin birçok avantajı vardır. Bu avantajlardan bazıları şunlardır:

- Maliyeti düşüktür.
- Yapım süresi kısadır.
- Temel gerektirmez.
- Demonte edilebilir.
- Çevre dostu bir yapıdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.