Dağ bisikleti yarışları

Dağ bisikleti yarışları

- Maraton Türkiye Şampiyonası ve 6. Yenice Kupası Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları sona erdi


KARABÜK (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Maraton Türkiye Şampiyonası ve 6. Yenice Kupası Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları, Karabük'ün Yenice ilçesinde tamamlandı.

Yenice Kaymakamlığı ile Yenice Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ve üç gün süren organizasyonda Maraton Türkiye Şampiyonası kategorisinde Abdulkadir Kelleci birinci, Mustafa Köklü ikinci, Emre Yavuz ise üçüncü odu.

Elit bayanlar kategorisinde Semra Yetiş birinci olurken, Esra Kökçü ikinciliği, Cansu Türkmenoğlu üçüncülüğü elde etti.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışlara gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Her geçen yıl uluslararası boyutta çok daha ivme kazanan organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Çaylı, "Yenice Belediyesi, 6 yıldır olduğu gibi gelecek yıllarda da bu yarışların ana sponsoru olmaya devam edecek. Yarışmalara katkı veren Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat'a, eski Bisiklet Federasyonu Başkanı Ünal Torun'a, Yenice halkına ve etkinliğe katılan sporculara teşekkür ediyorum. Her şey Yenice'miz için ilçemizin tanıtımı içindir." diye konuştu.

Yarışlarda dereceye girenlere ödüllerini, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Yenice Kaymakamı Murat, Belediye Başkanı Çaylı ve diğer protokol üyeleri verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :