Cüneyt Çakır ve VAR hakemlerinin Konyaspor’a operasyonu tutmadı

Cüneyt Çakır ve VAR hakemlerinin Konyaspor’a operasyonu tutmadı

Zorlu mücadele sonunda Giresunspor’u deviren Konyaspor, bir tek rakibini yenmedi. Yeşil beyazlılar mücadelede verdiği kararlarla maçın kaderiyle oynayan hakemlere de güzel bir cevap vermiş oldu.

Kısıtlı kadrosu ve özellikle transfer döneminde çıkarılan zorluklara rağmen şampiyonluk iddiasında olan Konyaspor’a hakem oyunları tutmadı. Giresun maçının hakemi Cüneyt Çakır ve VAR hakemlerinin operasyonları akamete uğratıldı.

VARAN-1

Mücadalenin ilk yarısında Michalak’ı arkadan çeken Serginho hakem Cüneyt tarafından kayırılarak sarı kart görmedi. Yine aynı oyuncu ikinci yarıda yine Michalak’a arkadan müdahale yaparak düşürdü. Normal şartlarda sarı kart verilmesi gerekirdi ama hakem Çakır yine atladı.

VARAN-2

İlk yarının son anlarında Konyaspor’un atağı devam ederken hakem Çakır, maçın devrearasına giren düdüğünü çalarak ilk yarıyı bitirdi ve yeşil beyazlıların atağını çöpe attı.

VARAN-3

Ceza sahasına giren Michalak rakip tarafından ayağına basılarak düşürüldü. Hakem Cüneyt Çakır VAR’a dahi gitme gereği duymadı. Net penaltı pozisyonu güme gitti.

VARAN-4

Cüneyt Çakır, ilk yarıda Konyaspor’un golünü kaleciye faul nedeniyle hiç düşünmeden hem de VAR ekranını izlemeden iptal etti.

VARAN-5

Konyaspor’un 65’inci dakikasında bulduğu golün ardından yaşanan bir pozisyonda Musa Çağıran’a hiç düşünmeden kartını çıkaran Cüneyt Çakır, aynı hareketi Giresunsporlu oyunculara karşı yapmadı.

VARAN-6

İyiden iyiye Konyaspor’a operasyon yaptığı belli olan Cüneyt Çakır, karşılaşmanın sonuna eklenen 3 dakika bitmesine rağmen maçı bitiren düdüğünü çalmamakta ısrar etti. Konyaspor defansı topu uzaklaştırınca maçı mecburen bitirmek zorunda kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum