Çumra'ya ilk müdahale tankeri teslim edildi

Çumra'ya ilk müdahale tankeri teslim edildi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, ilk müdahale tankerlerini teslim etmeye devam ediyor.Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Abditolu Mahallesi'nde...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, ilk müdahale tankerlerini teslim etmeye devam ediyor.

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Abditolu Mahallesi'nde yaptığı açıklamada, köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin yüzde 80'ine tankerlerin teslim edildiğini söyledi.

Büyükşehir Yasası'nı en hızlı uygulayan şehrin Konya olduğunu vurgulayan Oğuz, "Çumra olarak yasadan en çok mutlu olan ilçeyiz. İlçe belediyesi bütçeleriyle yapılması neredeyse imkansız olan hizmetler ilçemizde yapılıyor" dedi.

Temeli atılan yatırımların bu yıl açılacağını belirten Oğuz, "Her zaman söylediğimiz gibi Çumra Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümet Çumra için çalışmaya devam ediyor. Bizler kendi hizmet alanlarımızın yanında adı her ne olursa olsun hangi kurum olursa olsun ilçemize yatırım yapabilecek her kesimin peşindeyiz. Geride kalan süre içerisinde de temeli atılan yatırımların bu yıl kısmetse açılışını yapacağız" diye konuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :