Çumralı firmadan Güneysınır’a 60 dairelik yeni yatırım

Çumralı firmadan Güneysınır’a 60 dairelik yeni yatırım

Konya’nın Güneysınır ilçesinde Çumra merkezli CM Grup tarafından yapılacak 60 dairelik konut projesinin temeli atıldı. Yatırım ilçeye değer katacak.

Konya’nın Güneysınır ilçesinde, konut ihtiyacına katkı sağlaması ve ilçenin gelişimini desteklemesi amacıyla yeni bir yatırım hayata geçiriliyor.

Çumra merkezli CM Grup tarafından yapılacak 60 dairelik konut projesi için temel atma töreni düzenlendi. Projeyle birlikte Güneysınır’a yeni konutlar kazandırılması hedefleniyor.

Temel atma törenine Başkan Demir de katıldı

Yeni konut projesi için gerçekleştirilen temel atma törenine Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir de katıldı.

umra-cm-insaat.jpg

İlçenin büyümesine katkı sağlaması beklenen yatırımın, bölgedeki konut ihtiyacının karşılanmasına da destek olması amaçlanıyor.

“Her yatırım bizim için kıymetli”

Törende konuşan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, ilçenin gelişmesine katkı sağlayacak yatırımların önemine dikkat çekti.

guneysinir-konut.jpg

Güneysınır’ın gelişmesine, büyümesine ve vatandaşların yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayacak her yatırımın kendileri için kıymetli olduğunu belirten Demir, 60 dairelik projenin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

guneysinir-insaat-yatirimi.jpg

Başkan Demir, yatırımın hayata geçirilmesinde emeği bulunan CM Grup ve projede görev alan herkese teşekkür etti.

Çumra’dan Güneysınır’a yatırım

Çumra merkezli CM Grup tarafından gerçekleştirilecek proje, iki ilçe arasındaki ekonomik ve ticari hareketliliğe de katkı sağlayacak yatırımlardan biri olarak öne çıkıyor.

guneysinirr.jpg

Temeli atılan 60 dairelik konut projesinin, tamamlandığında Güneysınır’a yeni bir yaşam alanı kazandırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.