Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’dan kötü haber!

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’dan kötü haber!

Geçtiğimiz Kurban Bayramı sonrasında koronavirüse yakalanlardan biri olan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, durumunu sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerini üzüntüye boğmuştu. Başkan Oflaz’ın son durumu ise daha üzücü.

Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz, boğaz ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede yapılan koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu. Oflaz, kendine ait sosyal medya hesabından sağlık durumunun iyi olduğunu söylemişti.

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Oflaz, şu ifadeleri kullanmıştı:

* Değerli Hemşerilerim! Boğaz ağrısı şikâyetiyle gittiğim hastanede yapılan Kovid-19 testim pozitif çıktı.

* Allah'a şükür sağlık durumum iyi ve tedavim devam ediyor. Dualarınızı bekliyorum.

DURUMU KÖTÜLEŞTİ

Yaptığı paylaşımdan birkaç gün sonra hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Başkan Oflaz’ın durumunun daha da kötüye gittiği ve solunum cihazına bağlandığı öğrenildi.

YAKINLARI DUA BEKLİYOR

Başkan Oflaz’ın sevenleri ve yakınları, sosyal medya üzerinden Başkan Oflaz için takipçilerden dua etmelerini istiyor.

TOPLU NAMAZDA MI YAKALANDI?

Başkan Oflaz, virüse yakalanmadan hemen önce ilçede kılınan toplu bayram namazına katılarak bayramlaşma merasimine de katılmıştı. Oflaz’ın virüsü burada aldığı düşünülüyor.

HALİT OFLAZ KİMDİR?

31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde Çumra Belediye Başkanı seçilen Halit Oflaz, 1974 Çumra doğumlu. Oflaz, Konya Karatay Lisesi’nden sonra Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde ön lisansını ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı.

2000 yılında Çumra Yenisu Belde Belediyesi’nde Yazı İşleri Müdürlüğü olarak görevine başladı. 2004 yılında Çumra Belediyesi İşletme Müdürlüğü, 2010-2018 yılları arasında ise Selçuklu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, Gelirden Sorumlu Emlak Şefliği görevlerinde bulunan Oflaz, evli ve dört çocuk babası.

Etiketler :