Cumhuriyet 93 yaşında

Cumhuriyet 93 yaşında

Elazığ'da anaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü "Bayrak Tasarım Yarışması"na katılan minik öğrenciler, birbirinden güzel Türk bayraklı eserler ortaya çıkardı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ’da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla anaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü "Bayrak Tasarım Yarışması" düzenlendi.

Elazığ Belediyesi ve Ayyıldız Anaokulu tarafından kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen yarışmada minik öğrenciler, velilerinin yardımıyla süsledikleri Türk bayraklarıyla birbirinden ilginç eserler ortaya çıkardı.

Renkli karton, süsleme araçları, pamuk, tel, çivi, patlamış mısır, renkli taşlar, yün ve iplik gibi çeşitli malzemelerin kullanıldığı yarışmada dereceye giren 3 öğrenciye bisiklet, 3 öğrenciye altın, 3 öğrenciye de kırtasiye seti hediye edildi, ayrıca yarışmaya katılan tüm miniklere plaket verildi.

Elazığ Belediyesi Başkan Yardımcısı Kazım Özgür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet'in 93'üncü yılında böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yarışmaya katılan tüm ailelerin Türk bayrağını konu alan birbirinden değerli tasarımlar ortaya çıkardıklarını anlatan Özgür, yarışmaya gösterdikleri ilgiden dolayı ailelere de teşekkür etti.

Ayyıldız Anaokulu öğretmeni Ayşenur Şahin ise Cumhuriyet'in 93'üncü yılını büyük bir sevinç ve coşkuyla kutladıklarını ifade etti.

Etkinlik, çocuklara hediyelerinin verilmesiyle sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :