Cumhuriyet 93 yaşında

Cumhuriyet 93 yaşında

Antalya'nın Kemer ilçesindeki turistler cumhuriyetin 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bedenleriyle "93. yıl" yazdı

ANTALYA (AA) - Cumhuriyetin 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Antalya'nın Kemer ilçesindeki turistler bedenleriyle "93. yıl" yazdı.

Kemer'de beş yıldızlı bir otelde düzenlenen kutlamalara katılan, İngiliz, Rus, Hollandalı, Litvanyalı, Alman ve Türk misafirler, ellerindeki Türk bayrakları ile renkli görüntüler oluşturdu. Kutlamalarda ayrıca, Türk bayraklı pasta ve kabakların üzerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yazıldı. Bazı turist çocuklar yüzlerine ay yıldız çizdirdi. Rus ve Alman misafirlerden bazıları da kendi dillerinde "Yaşasın Cumhuriyet Bayramı" diye bağırdı.

Daha sonra giydikleri Türk bayraklı tişörtlerle ve ellerindeki Türk bayraklarıyla turistler bedenleriyle "93. yıl" yazdı.

Otel Genel Müdürü Ali Osman İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhuriyetin 93. yıl dönümünü otelde misafirlerle kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. İlhan, otelde konaklayan yabancı misafirlere kutlamalara büyük ilgi göstermesinden dolayı teşekkür etti.

Kutlamalara, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı ve Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hasan Özak da katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :