Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taşkıran'dan KGC'ye ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taşkıran'dan KGC'ye ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, dezenformasyon, bilgi terörizmi, sistematik yalanlar ve basın mensuplarının çalışma ortamının iyileştirilmesi konularında açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Taner Taşkıran, “İletişim alanın güvenli hale getirilmesi, dezenformasyon, bilgi terörizmi ve sistematik yalanlardan arındırılması, basın mensuplarımıza daha rahat ve güvenli çalışma ortamı sağlayarak mesleki itibarlarını güçlendirmektedir. Proaktif rolümüzle, vatandaşlarımızın haber alma hakkını korumaya devam edeceğiz. Medyanın güçlendirilmesi, çalışma koşullarının kolaylaştırılması konusunda kararlı tutumumuzu sürdüreceğiz. Hakikat mücadelemizi diri tutmaya, doğruluk ve dürüstlüğü her platformda savunmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine hizmet eden, milli değerlere saygılı Konya basını, hepimizin gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özdemir, Konya basınının kalite ve tarafsız yayın anlayışına sahip olduğunu belirterek, “Konya olarak ilkeli yayın anlayışımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.