Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre Aile ve Sosyal Hizmetler Mardin İl Müdürü görevden alındı, birçok kamu kurumuna yeni isimler atandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe giren karar kapsamında, çeşitli bakanlık ve kamu kurumlarında görev değişiklikleri yapıldı.

Karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mardin İl Müdürü Muzaffer Akçam görevden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda açık bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına Ömer Şahin,
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nda açık bulunan Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü’ne ise aynı kurumda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mürsel Baki atandı.

Yüksek Hakem Kurulu'na da yeni atamalar yapıldı. Kurulun asıl üyeliğine Uğur Kızılca, yedek üyeliklerine ise Mevlüt Sadi Su ve Alaaddin Coşkun getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan vergi başmüfettişliğine Ahmet Gezgin atanırken,
TCDD (Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları) İşletmesi Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü’ne Hasan Arı getirildi.

Demiryolu sektöründe bir diğer atama ise Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş. (TÜRASAŞ) Genel Müdürlüğü Sivas Bölge Müdürlüğü’ne Murat Görür’ün görevlendirilmesiyle gerçekleşti.

Atamalar, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.