Cumhurbaşkanı'nın ismini taşıyan Mardinli üçüzler sünnet oldu

Cumhurbaşkanı'nın ismini taşıyan Mardinli üçüzler sünnet oldu

İZMİR (AA) - Diyarbakır'da dünyaya gelen Recep, Tayyip ve Erdoğan isimli üçüzler, İzmir'in Ödemiş ilçesinde sünnet oldu. Ödemiş Ülkü Ocaklarınca...

İZMİR (AA) - Diyarbakır'da dünyaya gelen Recep, Tayyip ve Erdoğan isimli üçüzler, İzmir'in Ödemiş ilçesinde sünnet oldu.

Ödemiş Ülkü Ocaklarınca Salı Pazarı'nda düzenlenen, 50 çocuğun sünnet edildiği 12.Geleneksel Sünnet Şöleni'nde, Gazi Umurbey Mehteran takımı ile halk oyunları ekibi çeşitli gösteriler sundu.

Şölende, Mehmet Sait-Fadime Erboğa çiftinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini verdiği üçüzleri de sünnet oldu.

Baba Mehmet Sait Erboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdikleri için bebeklerine onun ismini verdiklerini belirtti.

Bebekleri doğarken Mardin'de yaşadıklarını, geçim sıkıntısı nedeniyle yaklaşık dört ay önce Ödemiş'e geldiklerini anlatan Erboğa, asgari ücretle inşaatlarda çalıştığını söyledi.

Terör olaylarına da değinen Erboğa, "Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür. Bizi bölmeye çalışanlar elbette cezalarını çekeceklerdir. Bizim ayrımız gayrımız yoktur. Herkesi barış için çalışmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

- Cumhurbaşkanı "altın" hediye etmişti

Erboğa çiftinin üçüz bebeklerine "Recep", "Tayyip", "Erdoğan" adını koyduğunu öğrenen Cumhurbaşkanı, hediye olarak "altın" göndermişti.
7,5 aylık dünyaya gelen üçüzler, solunum sıkıntısı çektikleri için tedavi altına alınmış sağlıklarına kavuştukları zaman da isim sırasına göre taburcu edilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :