Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Konya'da huzur var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Konya'da huzur var

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gazze'de sağlanan geçici ateşkesin olumlu bir adım olduğunu ancak kalıcı barışın sağlanması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Konya ziyareti kapsamında AK Parti Konya İl Başkanlığını ziyaret etti.

Teşkilatlanmanın önemine dikkat çeken Yılmaz, siyasi istikrarın ekonomik istikrarın temelini oluşturduğunu belirterek, "Son 20 yılda demokraside ve kalkınmada bu kadar mesafe aldıysak işte bu siyasi istikrarla, milletimizin bize verdiği güçle bunları sağladık. Bunun yerelde en güzel örneklerden biri de Konya. Konya'mızda da çok iyi bir istikrar var, huzur ortamı var. Birlik beraberlik var. Bu da bir bereket getiriyor. Yine istikrarın getirdiği bir birikim oluyor" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Konya'da huzur var

Yerel seçimlere değinen Yılmaz, AK belediyecilik anlayışının hizmet odaklı olduğunu ve bu doğrultuda çalışacaklarını belirtti.

Belediyeciliği sadece bir araç olarak gören anlayışa karşı olduklarını ifade eden Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği modelini savunduklarını dile getirdi.

Gazze'deki son gelişmelerle ilgili de konuşan Yılmaz, geçici ateşkesin olumlu bir adım olduğunu ancak yeterli olmadığını söyledi. Adaletsizliklere dikkat çeken Yılmaz, çocukların katledilmesine sessiz kalan ülkeleri eleştirdi.

Gazze'de kalıcı bir ateşkes ve iki devletli bir çözümün önemine vurgu yapan Yılmaz, Türkiye'nin bu yönde çaba harcadığını ve Filistin'e destek verdiğini belirtti

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.