Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim başarısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim başarısı

ÜSKÜP (AA) - Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği (MATÜSİTEB) Başkanı Hüsrev Emin, Türkiye'deki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili...

ÜSKÜP (AA) - Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği (MATÜSİTEB) Başkanı Hüsrev Emin, Türkiye'deki Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerindeki başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Emin, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik ederek, Türkiye adına hayati önem taşıyan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde elde ettikleri zaferden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti.

Emin, milli iradenin, demokrasinin ve millete hizmet anlayışının zafere ulaştığını kaydetti.

Cumhur İttifakı'nın hakettiği galibiyetin "anavatan" olarak nitelendirdikleri Türkiye'ye, Türk milletine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Türkiye'nin son umudu olduğu gönül coğrafyası ve İslam alemine hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Emin, şu ifadeleri kullandı:

"Bir evlad-ı fatihan olarak sizlerin bu kutsal dava yolunda bir büyük zafere daha ulaşmış olmanızın başta Makedonya'da yaşayan Türkler olarak bizlere ve genel anlamda Balkan coğrafyasındaki soydaşlarımız için büyük bir memnuniyet ifade ettiğini belirtmek isteriz. Bu vesileyle, Makedonya'daki soydaş sivil toplum kuruluşuları olarak yeni görevinizi tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileriz. Zaferleriniz ve başarılarınızın daim olması dileğiyle."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :