Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma müjdesi ne? Blomberg yine önceden yazdı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma müjdesi ne? Blomberg yine önceden yazdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, TRT ortak yayınında petrol ve doğalgaz aramalarıyla ilgili olarak cuma günü bir "müjde" açıklayacağını söylemişti. Bloomberg, Türkiye'nin Karadeniz’de yeni bir doğalgaz rezervi daha tespit ettiğini yazdı

ABD'de yayın yapan Bloomberg'e konuşan kaynaklar, Türkiye'nin Karadeniz'de yeni doğalgaz keşfettiğini ve bunun yakın zamanda açıklanmasının beklendiğini açıkladı.

Türkiye'den kaynaklar son verilere göre, Karadeniz'in Kuzey Sakarya Sahası'nda bulunan Amasra-1 arama kuyusunda önemli miktarda yeni doğalgaz keşfedildiğini belirtti.

TPAO doğalgazı kendi çıkaracak! Bunun için dış finansa ihtiyacı yok

ABD'li Bloomberg'in haberine göre, bölgede bulunan toplam gaz miktarını belirleyecek bağımsız bir denetimin yetkilendirilmediği belirtildi.

Türk kaynaklar, devlet petrol işletmesi TPAO'nun doğalgazı kendi çıkaracağını ve bunun için dış finansa ihtiyacı olmadığını kaydetti.

Bloomberg'in haberinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, TRT ortak yayınında petrol ve doğalgaz aramalarıyla ilgili olarak cuma günü bir 'müjde' açıklayacağını söylediği hatırlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'müjde' açıklaması yapmıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT'de canlı yayınlanan programda "Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız. Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Oradan da Kanuni sondaj gemimizle bağlantımızı kuracağız. Oradan açıklamamızı yapacağız" açıklamasında bulunmuştu.

Gözler bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak açıklamada..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.