Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma müjdesi merak konusu oldu! İpucunu damat verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma müjdesi merak konusu oldu! İpucunu damat verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya Karapınar GES'in açılışında verdiği "Cuma günü vereceğimiz müjde ile Türkiye'de yeni bir dönem açılacak" müjdesi ile ilgili ilk ipucunu Bakan Albayrak verdi: Türkiye için eksen değişikliği! Güzel şeyler olacak

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde "Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası Açılış Töreni"ndeki konuşmasında cuma günü verecekleri müjde ile Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağını açıkladı.

Erdoğan'ın merak uyandıran cuma müjdesi akıllara pek çok konuyu getirdi.

Erdoğan'ın müjdesinin sorulduğu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, soruyu duyunca keyifle bir şekilde gülümsemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Erdoğan, açılışta yaptığı açıklamada, 21 Ağustos Cuma gününü işaret ederek "Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm ülkemize vermek suretiyle yeni bir dönemin açılacağına da inanıyorum. Açıklarsam heyecanı kaybolur. Şimdi açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum" demişti.

Bu açıklama büyük bir heyecana neden olurken programın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini hatırlatması üzerine gülümseyerek yanıt verdi.

Türkiye için eksen değişikliği! Güzel şeyler olacak

Oldukça keyifli olduğu görülen Berat Albayrak, "Hakikaten Türkiye için bir eksen değişikliği, değişim ve dönüşüm noktasında önemli bir süreç olacak, önemli bir haber olacak. Onun için Cumhurbaşkanımızın söylediğinin ötesine bir kelime daha söylemek doğru olmaz. Cumayı bekleyelim. Biraz meraklanalım. Türkiye açısından inşallah çok daha güzel günler bizi bekliyor. Siz yeter ki doğru iş yapmaya, doğru hedeflerle doğru adımlar atmaya devam edin, sonuç her anlamda gelecektir, yeter ki bu millete inandığınız sürece" dedi.

Etiketler :