Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika deprem açıklaması! 7 gün milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika deprem açıklaması! 7 gün milli yas ilan edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de meydana gelen depremler nedeniyle 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini duyurdu. 12 Şubat Pazar günü akşamına kadar bayraklar yarıya indirileceğini açıkladı

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde sabah 04.17'de 7.7 meydana gelen büyüklüğündeki deprem çok sayıda artçı ile bir çok ilde yıkım ve can kayıplarına neden oldu.

Ankara, Konya, Sivas, Niğde gibi çok sayıda ilde hissedilen ve 10 ilde yaralı ve can kayıplarına neden olan deprem felaketinin ardından 7 gün milli yas ilan edildiği duyuruldu

12 Şubat Pazar günü akşamına kadar bayraklar yarıya indirilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ulusal yas ilanını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, paylaşımında, "6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremler sebebiyle yedi gün süreyle millî yas ilan edilmiştir. Bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 12 Şubat 2023 Pazar günü güneşin batışına kadar bayrağımız yarıya çekilecektir" ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler