Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklama: Doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklama: Doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim

Canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması. Başkan Erdoğan, "Doktorlarımızın tavsiyesiyle bugün evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam 14 Mayıs seçimleri öncesi ülkedeki seçim ve siyaset gündemini Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçirdiği rahatsızlık nedeniyle canlı yayına bir süre ara verildi.

"SİZLERDEN VE SEYİRCİLERİMİZDEN HELALLİK DİLİYORUM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayına tekrar dönüldüğünde yoğun tempo nedeniyle midesini üşüttüğünü belirterek, "Her şeyden önce üzerinize afiyet, dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu nedenle midemi üşütmüşüm. Hatta programı iptal etsek mi diye düşünmüştüm. Ama söz verdik ve geldik. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" demişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün sosyal medya hesabından, geçirdiği rahatsızlığa ilişkin açıklamada bulundu. "Doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim" ifadelerini kullanan Erdoğan, "Geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum" dedi.

"BUGÜN EVDE İSTİRAHAT EDECEĞİM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum. Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah'ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum."

erdogantwit.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.