Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrencilere ulaşım desteği müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğrencilere ulaşım desteği müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, öğrenciler için sevindiren gelişmeyi duyurdu. Erdoğan detayları önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen destekten 150 bin öğrencinin faydalanacağını açıkladı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantı sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Küresel ve bölgesel gelişmelere ilişkin önemli konularda konuşan Erdoğan, öğrenciler için de müjdeli haberi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enflasyonla mücadelemizi sürdürürken her kesimden insanımızın hayat pahalılığının yol açtığı refah kayıplarını giderecek adımları birer birer atıyoruz. Hemen her programımızda çeşitli kesimlere yönelik, ekonomik ve demokratik müjdelerimizi açıklıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, öğrenciler için sevindiren gelişmeyi duyurdu.

"Bir müjde de öğrencilerimize veriyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ailelerinden uzakta eğitim gören üniversite öğrencilerine okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği vereceğiz. Yılda iki defa verilecek bu destek sayesinde ailelerin yanına gidip gelebilmelerini temin edeceğiz" diye konuştu.

150 BİN ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ulaşım desteğinden yararlanacak öğrenci sayısını da açıkladı. Erdoğan açıklamasında, 150 bin öğrencinin bu destek faydalanacağını belirtti. Öğrencilere sağlanacak ulaşım desteğine ilişkin detayların, ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.