Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması! Çirkinleşen taraf kaybedeceğini anlayan taraftır

Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerden çekilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk değerlendirme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Keşke yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ama ne oldu da acaba çekildi bilemiyorum" dedi

Ankara'da Mamak ve Altındağ'da katıldığı görkemli mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçime 3 gün kala çekilen Muharrem İnce ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylıktan çekilmesine ilişkin, "Bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Niye çekildi anlamak mümkün değil. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ama ne oldu da acaba çekildi bilemiyorum. Şimdi biz yola diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar" diye konuştu.

"ÇİRKİNLEŞEN TARAF KAYBEDECEĞİNİ ANLAYAN TARAFTIR"

"Size buradan bir siyaset tüyosu veriyorum" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çirkinleşen taraf kaybedeceğini anlayan taraftır. Kimi FETÖ usulü kaset tehtidi ile çirkinleşiyor, kimi kürsüde dili ile çirkinleşiyor, kimi sokakta insanımıza sataşarak çirkinleşiyor. Ülkemizdeki siyasi iklime bakın ve kimin çirkinleştiğine kendiniz karar verin" ifadelerini kullandı.

İNCE ADAYLIKTAN NEDEN ÇEKİLDİ?

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz saatlerde adaylıktan çekildiğini duyurdu. "Bahaneleri kalmasın, seçimi kaybedince suçu bize atacaklar yoksa. O yüzden adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum" diyen İnce, "Son 45 günde bana yapılan haksızlıkları hiç görmedim. Sahte haberler, sahte görüntüler. İsrailli porno sitesinden alıp kelleyi kesiyor yayınlıyor. Bunu yayınlayanlar var. Bütün bunlar olurken bu ülkenin savcıları gazetecileri buna değinmedi. 45 gündür itibar suikastı yapılıyor" diyerek Millet İttifakına ateş püskürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.