Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı! Büyükelçilikte bayrak yarıya indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı! Büyükelçilikte bayrak yarıya indirildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth için sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayımladı. Öte yandan İngiltere Büyükelçiliği'nde bayrak yarıya çekildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth için sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, “Kraliçe II. Elizabeth’in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

BÜYÜKELÇİLİKTE BAYRAK YARIYA İNDİRİLDİ

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından İngiltere Büyükelçiliğinde bayrak yarıya çekildi.

Sağlık sorunları nedeniyle doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alınan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. Kraliçe Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından Ankara'da bulunan İngiltere Büyükelçiliğinde bayrak yarıya indirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.