Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere peş peşe müjde! Selçuk Bayraktar'ı hedef alanlara sert tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftar programında gençlere peş peşe müjdeler verdi. Togg ve TCG Anadolu'ya maket diyen muhalefeti eleştiren Erdoğan, Selçuk Bayraktar'ı hedef alanlara da sert tepki gösterdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir toplu açılış töreninin ardından gençlerle iftarda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada konuşmasında, yaptığı milli ve yerli projelerle Türk savunma sanayine güç katarak adını duyuran Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef alanlara sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk. Selçuk ne yaptı size! Neymiş, damatmış. Neymiş 'Erdoğan bunlara bol bol para vermiş'. elinize dilinize dursun" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Buluşmaları Eskişehir İftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "60 yıllık TOGG'u ilk SİHA Gemisi TCG Anadolu'yu ülkemizin hizmetine sunduk. Muhalefet her ikisine de maket diyor. Bunların nesi maket?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TCG Anadolu'nun bayramdan sonra da bir süre vatandaşların ziyaretine açık olacağını söyledi. Erdoğan ayrıca gençlere faizsiz kredi ve vergi muhafiyeti getirileceğini de açıkladı.

SELÇUK BAYRAKTAR'I HEDEF ALANLARA SERT TEPKİ

Türkiye'nin savunma sanayisinde yükselişinde büyük katkı sağlayan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar'ı hedef alanlara sert tepki gösterdi.

Eskişehir'de gençlerle birlikte iftarda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Yatıyorlar, kalkıyorlar televizyon ekranlarında Selçuk aşağı, Selçuk yukarı. Ne yaptı Selçuk? Neymiş, damatmış. Bunların rahmetli babası bankalardan kredi almadan çalıştı. Çocukları da aldıkları bu terbiye ile devam ediyor.
İhraca yönelik çok ciddi bir potansiyel var, talepleri karşılayamıyorlar. Ve öyle bir baba ki devletin bunlara tahsis ettiği yerleri bile almıyor. Çünkü sen stratejik bir yatırım yapıyorsun, sana bunu hak olarak devlet veriyor.

"NE KADAR İMANSIZ, KİTAPSIZ, KOMİNİST VARSA TELEVİZYONDA BUNLARI KONUŞTURUYORLAR"

Yatıyorlar, kalkıyorlar ne kadar imansız, kitapsız, komünist varsa televizyonda bunları konuşturuyorlar. Bunlar çünkü devlet düşmanı, millet düşmanı. İşleri güçleri neymiş 'Erdoğan bunlara bol bol para vermiş'. elinize dilinize dursun.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Mübarek Ramazan-ı Şerif'in artık son 3 gününe girdik. Dün Kadir Gecesi'ni kutladık. Cuma günü de Ramazan Bayramı ile müşerref olacağız. Bu güzel Ramazan akşamında sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Soframıza teşrifleriniz için şükranlarımı sunuyorum.Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyor ve huzurlu bir bayram diliyorum.

DEPREMZEDELERİMİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK

Depremzedelerimizi hiç yalnız bırakmadık. Durmadan dinlenmeden çalışıyoruz. Acıyı hep birlikte omuzlayarak bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz. Gençlerinde empatiyle hareket ettiğini görüyorum. Sahada koşuşturan gençliğimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Her birinizle gurur duyduğumu tekrar ifade etmek istiyorum. Afetzedelerimizin yükünü hafifleten gençlerden Allah razı olsun.

TÜRKİYE'DE BÖYLE PROJELER UYGULANMADI

Dün İstanbul'da çok önemli iki projenin açılışına katıldım. Finans Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdik. 15 yılda 130 milyar dolar kazandıracak. Bugün New York, Londra piyasası finansta ne ise bu Finans Merkezi de bunlarla yarışa girecek hatta aşacak. Finans Merkezi'nin ekonomimize katma değeri önümüzdeki dönemde ortaya çıkacak. Şimdiden dikkatleri üzerine toplayan bu projeden asıl sizler istifade edeceksiniz. Şimdiye kadar Türkiye'de böyle projeler uygulanmadı.

Resim

TOGG VE TCG ANADOLU İÇİN MAKET DİYORLAR NESİ MAKET?

Geçtiğimiz haftalarda 60 yıllık hayalimiz olan Togg'u ve ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu'yu milletimizin hizmetine soktuk. Muhalefet Togg ve TCG Anadolu için maket diyor. Bunun nesi maket? Bunların altına birer tane Togg versek kullanamaz. Benim vatandaşlarım TCG Anadolu'yu tıklım tıklım ziyaret ediyor. İlk defa oluyor böyle bir şey. Bin 350 personeli var. Bu sayı artacak. Birkaç gün daha Sarayburnu'nda kalacak. Sonra Boğaz'da TCG Anadolu'yu turlayacağız. Bakan'ıma söyleyeceğim. Bayramdan sonra birkaç gün daha Sarayburnu'nda kalsın. Görmeyen gözler görsün. Benim de uçak gemim var desin.

Resim

SELÇUK AŞAĞI SELÇUK YUKARI! NEYMİŞ? DAMATMIŞ

Göreve geldiğimizde savunmada yerlilik yüzde 20 idi, şimdi yüzde 80. Yatıyorlar kalkıyorlar Selçuk aşağı Selçuk yukarı. Neymiş? Damatmış. Bunların babası bankalardan kuruş kredi almadan çalıştı. Çocukları da böyle devam ediyor. İhracata yönelik ihtiyacı karşılayamıyorlar. O kadar çok talep var. Bunların babası devletin kendisine verdiği yeri bile almadı. Ne kadar imansız kitapsız komünist var televizyonda konuşturuyorlar. Neymiş, Erdoğan bunlara bol bol para vermiş. Bu aile bu konularda çok hassas. İhraca yönelik çok ciddi bir potansiyel var, talepleri karşılayamıyorlar. Ve öyle bir baba ki devletin bunlara tahsis ettiği yerleri bile almıyor. Çünkü sen stratejik bir yatırım yapıyorsun, sana bunu hak olarak devlet veriyor.

60 YIL BOYUNCA ÜLKEMİZ KENDİ MARKASIYLA YER ALAMADI

Togg'un üretimi ve piyasaya girmesiyle Türkiye otomobil sektöründe değişen trendleri ilk defa vaktinden önce yakalamıştır. Şimdi atacağımız pil adımı var. Gemlik'te fabrikanın yanında da bu alanı pil için tahsis ediyoruz. Lityum pil üretilecek. Bu da Togg'un mesafesine artıracak. Şarj istasyonları da artıyor. Togg'u yetiştirebileceklerine hiç ihtimal vermiyordum. Kalite acayip. Elektrikli olduğu için ses yok. Virajlarda kontrollü, rahat bir sürüş emniyeti var. Tam 60 yıl boyunca ülkemiz kendi markasıyla otomotiv piyasasında yer alamadı. Bu yılları artık telafi edemesek de Togg ile gelecekte piyasada yer alacağız. Bu projelerin her biri yüksek teknolojiye dair üretimde öne geçirecektir. 7'li koalisyon ne yaparsa yapsın biz sizin mutlu geleceğiniz için koşturmaya devam edeceğiz.

Resim

"NE SÖZ VERDİYSEK VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEYE ÇALIŞIRIZ"

Biz seçim öncesinde naftalin kokulu vaat bohçasını açıp sonra da ağzını bağlayanlardan değiliz. Önce hayal eder sonra hayata geçiririz. Meydanlarda ne söz verdiysek vaatlerimizi gerçekleştirmeye çalışırız. Kapı gıcırtısıyla dans edenlerle de elleriyle kalp yapanlarla da bu gençlere hayır gelmez.
Gençlere güvenmek, onları siyasette dolgu malzemesi olarak kullanmakla değil önünü açmakla olur. 18-30 yaş arasındaki gençlere listelerimize geniş yer verdik. Parlamentoyu çoluk çocukla mı dolduracaksınız diyenlere inat biz gençlerimize inanıyoruz. Saçma sapan vaatlere nefesimizi harcamıyoruz. Lafta el yükseltip gerçekte hayatları karartmıyoruz. İyi çalışışmış projelerle gençlerin karşısına çıkıyoruz. Türkiye Yüzyılında sizler için neler yapacağımız ortaya koyduk. Önümüzdeki dönem için yapacaklarımızı seçim beyannamesinde tek tek saydık.

Resim

GENÇLERE ART ARDA MÜJDELER!

Gençlere güvenmek, onları siyasette dolgu malzemesi olarak kullanmakla değil önünü açmakla olur. 18-30 yaş arasındaki gençlere listelerimize geniş yer verdik. Parlamentoyu çoluk çocukla mı dolduracaksınız diyenlere inat biz gençlerimize inanıyoruz. Saçma sapan vaatlere nefesimizi harcamıyoruz. Lafta el yükseltip gerçekte hayatları karartmıyoruz. İyi çalışışmış projelerle gençlerin karşısına çıkıyoruz. Türkiye Yüzyılı'nda sizler için neler yapacağımız ortaya koyduk. Önümüzdeki dönem için yapacaklarımızı seçim beyannamesinde tek tek saydık.

Gençlik kartı uygulaması ile kültür ve sanat etkinliklerinden üniversiteli gençlerimizin ücretsiz veya indirimli yararlanmalarını sağlayacağız. Yükseköğrenimdeki gençlerimize aylık 10 GB ücretsiz internet erişim imkanıyla bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar alımında vergi muafiyeti getireceğiz. Genç girişimcilerimiz için tarım girişimcilik bölgelerini kullanacağız. Genç girişimcilerimize faizsiz kredi desteği sunacağız. 14 Mayıs'ta sizlerden geleceğinize sahip çıkmanızı istiyorum. 14 Mayıs'ta sandıkları patlatmanızı bekliyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.