Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve zanaatkara destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnaf ve zanaatkara destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine sonrası esnaf ve zanaatkarlar için müjdeli haberi paylaşarak, 100 milyar liralık yeni bir kredi kampanyası başlatıldığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, esnafları sevindirecek gelişmeyi de açıkladı.

"Enflasyonla mücadelemizi sürdürürken her kesimden insanımızın hayat pahalılığının yol açtığı refah kayıplarını giderecek adımları birer birer atıyoruz. Hemen her programımızda çeşitli kesimlere yönelik, ekonomik ve demokratik müjdelerimizi açıklıyoruz" diyen Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Bir diğer müjdemiz esnaf ve zanaatkarlarımızadır. Esnaf ve zanaatkarlarımızın yanında olduk. Şimdi de yeni bir kredi destek paketiyle esnaf ve zanaatkarlarımızın huzurundayız. Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz.

60 AY VADE İLE YÜZDE 7 BUÇUK FAİZ ORANLI 100 MİLYARLIK KREDİ DESTEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez de esnaflar için 60 ay vade ile yüzde 7 buçuk faiz oranıyla Halkbank'tan 100 milyar liralık kredi verileceğini duyurdu.

TAŞIT KREDİSİ LİMİTLERİ YÜKSELTİLDİ

Ayrıca kredi üst limitlerinin 350 bin liradan 500 bin liraya, taşıt kredisi limitlerinin de 1 milyondan 1 buçuk milyona çıkartılacağı belirtildi.

GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN KREDİ LİMİTİ VE YAŞ ARTIRIMI

Genç girişimcilere de 0 faizli kredi limiti 300 bin liraya yükseltilirken, yaş sınırı da 35'e çekildi.

Halkbank'ta takibe düşen esnafın yüzünü güldürecek haber

Son olarak Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnafın borcunu tasfiye etme imkanı sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan esnaflara yönelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Esnafımız için 60 ay vade ile yüzde 7 buçuk faiz oranıyla Halkbank vasıtasıyla 100 milyar liralık yeni kredi paketi başlatıyoruz.

Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bin liraya iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limitlerini de 1 milyon liradan 1 buçuk milyon liraya yükseltiyoruz.

Genç girişimcilerimizin 0 faizli kredi limitini 100 bin liradan 300 bin liraya yükseltirken yaş sınırını da 30'dan 35'e çıkartıyoruz.

Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnaflarımıza 6 aya geri ödemesiz 36 vadeli borcunu tasfiye imkanı sağlayacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.