Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan eski Devlet Bakanı Aksay’a hasta ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan eski Devlet Bakanı Aksay’a hasta ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Devlet Bakanı Hasan Aksay'ı bir süredir tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Devlet Bakanı Hasan Aksay'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Devlet Bakanı Hasan Aksay'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Aksay'ı ziyaretinde çekilen fotoğraf, Erdoğan Dijital Medya hesabından paylaşıldı.

erdogan-aksay2.jpg

erdogan-aksay.jpg

Hasan Aksay kimdir?

Hasan Aksay 1931 yılında Osmaniye'nin Haruniye ilçesinde dünyaya geldi. Hasan Aksay, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur.

Hasan Aksay, Türkiye Millî Talebe Federasyonu ve Ankara Üniversitesi Talebe Birliği İdare Heyeti Üyeliği, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Talebe Cemiyeti Başkanlığı, Adana İmam Hatip Okulu Müdür Muavinliği, Özel Osmaniye Lisesi Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezunları Cemiyeti Başkanlığı, Osmaniye Öğretmenler Derneği Başkanlığı, Türk Parlamenterler Birliği ve Anadolu Kulübü Üyeliği, Yeşilay Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Ankara Şubesi Başkanlığı, Türk Ocakları Genel İdare Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği, Türkiye Suudi Arabistan Dostluk Cemiyeti Kuruculuğu ve 2. Başkanlığı, Vahdet, Adalet ve Adım Dergileri Kurucu Üyeliği ve Yazarlığı, Millî Gazete Kurucusu sahipliği ve Başyazarlığı, Türkiye İlahiyat ve Yüksek İslam Enstitüleri Mezunları Cemiyetleri Federasyonu Başkanlığı, Millî Nizam Partisi Kurucu Üyeliği yaptı.

Hasan Aksay, TBMM I. (XII), II. (XIII) ve V. (XVI) Dönem Adana IV. (XV) Dönem İstanbul Milletvekilliği ve 39. Hükûmette Devlet Bakanı olarak görev yaptı. Hasan Aksay, Evli ve üç çocuk babasıdır.[1]

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.