Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen açıklama: Kimsenin şüphesi olmasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen açıklama: Kimsenin şüphesi olmasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm ülkenin endişeyle izlediği Rusya-Ukrayna savaşı sürerken milyonların beklediği açıklamayı yaptı: Ülkemizin son dönemlerdeki tüm sınamalar gibi Karadeniz'in kuzeyindeki krizi de selametle atlatacağından kimsenin şüphesi olmasın

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali ve bölgedeki gelişmeler tüm Türkiye tarafından endişeyle takip edilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini desteklemeyenleri bile rahatlatan açıklamalarına bir yenisi daha eklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizin son dönemlerdeki tüm sınamalar gibi Karadeniz'in kuzeyindeki krizi de selametle atlatacağından kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye artık siyasi, ekonomik, teknolojik, askeri, istihbari altyapısıyla kendi politikalarını üretecek, uygulayacak seviyeye gelmiş bir devlettir" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.